Je bed and breakfast inrichten? Denk dan goed na over de vloer!

kitchen-2165756_1920

Net als bij de inrichting van de eigen woning is in de inrichting van een bed and breakfast de vloer ontzettend belangrijk. In een bed and breakfast dien je echter op andere aspecten te letten dan wanneer je een vloer voor de eigen woning koopt. Dit komt met name doordat gasten zich over het algemeen anders gedragen in een woning dan iemand die zich in de eigen woning begeeft. Het is daarom nog belangrijker om in een bed and breakfast voor een duurzame vloer te kiezen. Met duurzaam bedoelen we in dit geval een vloer die zowel lang meegaat als een vloer die goed isoleert. Welke vloeren aan deze voorwaarden voldoen lees je in de rest van deze blog!

Onderhoudsarme vloer

Een van de belangrijkste factoren rondom de keuze van een vloer is dat deze zo min mogelijk onderhoud vereist. Dit realiseer je door te kiezen voor een vloer van niet-natuurlijk materiaal. Denk hierbij aan een vloer van PVC of laminaat. Doordat deze vloeren van niet-natuurlijk materiaal gemaakt is kun je deze al onderhouden met enkel een stofzuiger en een natte doek. De vloeren houden namelijk geen viezigheid vast zoals een houten vloer. Ben je op zoek naar een echt mooie vloer die nagenoeg geen onderhoud vereist? Kies dan voor een vloer van Ambiant Laminaat. Dit zijn stuk voor stuk topvloeren die allen perfect geschikt zijn voor jouw bed and breakfast.

Neutrale vloer

Wanneer het gaat om kleurkeuze kunnen we je aanraden om voor een zo neutraal mogelijke kleur te kiezen. Door te kiezen voor een neutrale kleur blijf je vrij wat betreft de inrichting van de rest van de kamer. De rest van het interieur matcht namelijk makkelijker met een neutrale kleur vloer dan met een vloer met een sprekende kleur. Probeer daarnaast te kiezen voor  kleur waarin krassen niet snel zichtbaar worden. Zoals gezegd gaan gasten anders om met de vloer dan dat je dit zelf zou doen. De kans op beschadigingen is daarom ook vele malen groter dan wanneer je de vloer in de eigen woning zou plaatsen. Als je op zoek bent naar een vloer die aan al deze voorwaarden voldoet, bekijk dan eens de mogelijkheden van Hebeta PVC!

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *